El Restaurant

Racions amb follet.

La Pepa Jaleo, és un local fresc i dinàmic situat en ple centre del passeig marítim de Vilanova i la Geltrú, ciutat costanera catalana al sud de Barcelona. A La Pepa Jaleo, oferim als nostres clients l’oportunitat de dinar o sopar a base de platets per compartir, amb un servei excel·lent i un entorn agradable en la nostra espaiosa terrassa.

La visita a La Pepa Jaleo ha de ser una experiència divertida alhora que satisfactòria. Aquesta és la nostra forma de veure la vida i el que et volem transmetre a cada visita: que t’ho passis bé compartint. Compartir la carta, compartir moments, compartir somriures … Per això treballem sobre dos pilars irrenunciables per a nosaltres: la qualitat, tant en el servei com en el producte.

La nostra cuina és una cuina alegre, desenfadada, una cuina que s’elabora amb les tècniques més avançades pel que fa a cocció, elaboració i conservació. Els nostres ingredients es defineixen en tres característiques comunes: frescor, qualitat, correcta manipulació, i, en la mesura del possible, la proximitat.

La Pepa Jaleo, és un lloc on podràs menjar-te unes braves del Genil, 1 peixet fregit, un calamar a l’andalusa en el seu punt de fregit, uns ous al teu gust, bacallà com vulguis i diferents platets més, sempre amb una presentació molt acurada . També hem introduït a la nostra carta, arrossos i fideuà, Perquè sí, perquè estem molt a prop de la mar i perquè ens venia de gust donar-te més encara.

Tu sol o en companyia, carn o peix, faci sol o plogui. La PEPA JALEO vol que res més anar-te’n ja tinguis ganes de tornar. I el preu no serà un problema: el límit el poses TU.

Vine a La Pepa Jaleo i passa-ho bé a qualsevol hora del dia ja sigui menjant, sopant o simplement prenent unes tapes amb una Damm, un vi, un cafè o un gintònic.