La nostra carta

PARA ECHAR TIEMPO

Torradetes, humus, anxoves i ceba
Xips amb mel i curry
Anxoves (6 filets)
Seitons en vinagre (8 filets)
Daus de salmó amb vinagreta de cava
Musclos en escabetx un toc fumat

EL LIGERO

Amanida Poli amb potetes de calamar
Amanida de tomàquets
Amanida de tomàquet i ventresca
Espàrrecs amb pernil
Amanida de formatge de cabra
Amanida Cèsar
Sefardí · albergínia, formatge de cabra i mel
Favetes amb pernil i calamars

DALE AL PICO

Espatlla de Gla (100 gr.)
La Russa
Formatge a la meva manera
Humus amb cruixent de curry
Steak-Tartar amb torradetes
Tartar de salmó
Formatge calent per a sucar i sucar

 A LA MAR

Cassoleta de musclos amb cítrics
Cloïsses a la marinera
Cloïsses amb all i julivert
Tellerines

MIRA L’ESTENEDOR, SEMPRE HI TENIM ROBA ESTESA!

LA TIENDA DE LA PEPA

“BUCANEROS” Peixet amb ous ferrats
“BRAVES” del GENIL
Potetes cruixents de calamar
Calamars a la romana
Calamarsons a l’andalusa
Seitons sense feina
Niu d’ous ferrats (amb foie o pernil)
Croquetes de pernil o carn d’olla
“Josefas Band” Llàgrimes de pollastre
Llibret de pollastre
Sr. Caneló
Mandonguilles de l’Antònia
Llamàntol amb ous ferrats (amb patates i oli de tòfona)

 LA BRASA

Alvocat a la brasa amb salmó i salsa de iogurt
Broqueta moruna amb xips
Tonyina a la brasa amb pastisset de gambes
Tataki de tonyina amb humus i algues
Pop a la brasa amb parmentier i pebre vermell
Secret ibèric amb humus i poma
Entrecot filetejat amb verdures o molta palla
Lleuger pit de pollastre a la brasa amb patates fregides
Pepa’s Burger (100% Vedella)

 PEPACALAO

Amb allioli i mel
Amb verduretes en tempura
A cocció suau amb fesols de Santa Pau
Al Pil Pil con fesols i cloïsses

ARROZEANDO

Arròs negre
Arròs amb llamàntol
Arròs de la mare de la Pepa
Fideuà
*Mínim 2 persones

Carta de postres

CLÀSSICS DE LA PEPA

“Torrija” amb gelat de flamet (“El Esperado”)
Cheese cake
Pepa’s Mojito
Coulant amb vainilla mexicana
Tiramisú
Brownie amg gelat de  kefir i pera
Pa amb xocolata Gran Cru 72%

SEGUIM FENT BOCA…

Suc de Taronja natural
Flam de la casa
Crema catalana
Pinya natural
Pinya gratinada amb crema
Iogurt amb gelat de gerds silvestres o cítrics i verdures
Mató amb mel i nous
Cafè Irlandès

GELATS Resultado de imagen para LOGOTIPO SANDRO DESII

Xocolata Gran Cru 72%
Vainilla mexicana
Kefir i Pera
Llimona espremuda
Flamet
Cítrics i verdures
Gerds silvestres

Carta de Vins

NEGRES

MASIA LA SALA (Penedès)
MAS PETIT (Penedès)
INDÍGENA (Penedès)
ELENA (Penedès)
GRAONS (Montsant)
LUNO (Montsant)
2PR (Priorat)
CAMINO ROMANO (Ribera)
CARMELO RODERO ROBLE (Ribera de Duero)
CARMELO RODERO CRIANZA (Ribera de Duero)
ALMIREZ (Toro)
SIERRA CANTABRIA SELECCIÓ (Rioja)
SIERRA CANTABRIA CRIANÇA (Rioja)
SIERRA CANTABRIA CUVÉE (Rioja)
EL PUNTIDO (Rioja)
SANGRIA DE VI
SUREO “TINTO DE VERANO”

BLANCS

Masia la Sala (Penedès)
Blanc de Pacs (Penedès)
Calcari (Penedès)
Ginesta (Penedès)
HoneyMoon (Penedès)

ROSATS

Masia la Sala (Penedès)
Ros de Pacs (Penedès)
La Rosa (Penedès)

CAVES

Parés Baltà (B/N)
Llopart Reserva (B/N)
Llopart Brut Rosé (Rosado)
Familia Oliveda (Brut)
Blanc de Blancs (Brut)
De Nit (Brut-Rosado)
Sangria de Cava

 

La Pepa Jaleo