La nostra carta

“PARA ECHAR TIEMPO”

Torradetes, humus, anxoves i ceba
Xips amb mel i curri
Patates gruixudes (amb salsa mare Pepa)
Seitons de corral
Anxoves (6 filets)
Seitons en vinagre (8 filets)

“DALE AL PICO”

Espatlla de gla (100 gr.)
La Russa
Formatge a la meva manera
Humus cruixent de curri
Steak-Tartar amb torradetes
Formatge calent…per a sucar i sucar.

“A LA MAR”

Cassoleta de musclos amb cítrics
Cloïsses a la marinera o amb all i julivert
Tellerines

¡¡¡¡MIRA L’ESTENEDOR, SEMPRE HI TENIM ROBA ESTESA!!!!

 

“LA TIENDA DE LA PEPA”

“BUCANEROS” (Peixet amb ous ferrats)
Pipes de calamar
Braves del Genil
Calamars a la romana
Calamarsons a l’andalusa
Sr. Caneló
Llibrets de pollastre
Croquetes (de pernil o de carn d’olla)
Seitons sense feina
Niu d’ous ferrats i patates palla (amb foie o pernil)
Mandonguilles de L’Antònia
Josefas Band (Llàgrimes de pollastre)

“EL LIGERO”

Tomàquets celestials amb anxova i formatge d’olives
Amanida de tomàquet i ventresca
Amanida de formatge de cabra
Sefardí (albergínia, formatge de cabra i mel)
Espàrrecs amb pernil
Amanida Cèsar
Favetes amb pernil i calamars

“LA BRASA”

Tonyina a la brasa amb pastisset de gambes
Pop a la brasa (amb parmentier i pebre vermell)
Entrecot filetejat de vedella (amb verdures o molta palla)
Broqueta moruna (amb xips)
Secret ibèric (amb humus)
Steak House Pepa’s (secret a la brasa)
Repollo (cuixa de pollastre a la brasa)

“PEPACALAO”

A la brasa amb fesols de Santa Pau
Amb allioli i mel
Amb verduretes en tempura

“ARROZEANDO”

Arròs negre *
Arròs de la mare de La Pepa *
Arròs amb Llamàntol *
Fideuà*
*Mínim 2 persones

Les Postres

CLÀSSICS DE LA PEPA

Torrija amb gelat de vainilla “El Esperado”
Cheese cake
“Capirotes” amb crema catalana
Coulant amb gelat de vainilla
Tiramisú
Brownie amb gelat de menta
Pa amb xocolata

SEGUIM FENT BOCA…

Suc de taronja natural
Flam de la casa
Crema catalana
Pinya natural
Pinya gratinada amb crema
Iogurt amb gelat de gerds
Mató amb mel i nous
Cafè Irlandès

GELATS

Xocolata belga
Vainilla bourbons
Llimona de verna
Gerds silvestre
Torró de Agramunt
Menta blanca amb fulles
1 Bola de gelat
2 Bola de gelat
TRIO DE GELATS

Carta de Vins

BLANCS

Masia la sala (Penedès)
Blanc de pacs (Penedès)
Calcari (Penedès-Xarel·lo)
Ginesta (Penedès-gewürztraminer)
Indígena (Penedès-garnatxa)
Honeymoon (Penedès-parellada)
Perfum (Penedès-Macabeo-Viura)
Moustillant (Penedès-aguja)
Afortunado (Rueda)
Ophalum (Albariño)
Paco y Lola (Albariño)

ROSATS

Masia la sala (Penedès)
Ros de pacs (Penedès)
La Rosa (Penedès-merlot)

NEGRES

Masia la sala (Penedès)
Mas Petit (Penedès)
Indígena (Penedès)
Mas Elena (Penedès)
Mas Irene (Penedès)
Luno (Montsant)
2pr (Priorato)
Camino romano (Ribera –tinta fina)
Carmelo rodero roble (Ribera-tinta fina)
Carmelo rodero crianza (Ribera-tinta fina)
Almirez (Toro-tinta de toro)
Sierra Cantabria selección (Rioja-tempranillo)
Sierra Cantabria crianza (Rioja-tempranillo)
Sierra Cantabria cuvée (Rioja-tempranillo)
El puntido (Rioja-tempranillo)
Sangría de vino
Sureo “tinto de verano”

CAVES

Parés Baltà (B/N)
Llopart Reserva (B/N)
Llopart Brut Rosé (Rosado)
Familia Oliveda (Brut)
Blanc de Blancs (Brut)
De Nit (Brut-Rosat)
Sangría de Cava

 

La Pepa Jaleo