La nostra carta

“De ida o de Huelva”

Tellerines
Seitons en vinagre (8 filets)
Cloïsses a la marinera o amb all i julivert
Formatge a la meva manera
La Russa
Cassoleta de musclos amb cítrics
Espatlla de Gla (100 gr)
Anxoves (6 filets)
Demana el nostre pa de coca

La paella de la Pepa

“Bucaneros” (peixet amb ous ferrats)
Pipes de calamar
“Bravas” del genil
Calamars a la romana
Calamarsons a l’andalusa
Croquetes de carn d’olla o de pernil (4 unit)
Seitons sense feina
Niu d’ous ferrats i patates palla (amb foie o pernil)
Josefa’s Band (llàgrimes de pollastre)

El pati

Amanida de tomàquet i ventresca
Espàrrecs amb pernil
Amanida de formatge de cabra
Sefardí (albergínia, formatge de cabra i mel)
Steak Tartar amb torradetes
Humus amb cruixent de curri
Amanida Cèsar

Amb fum

Tonyina a la brasa amb pastisset de gambes
Pop a la brasa (amb parmentier i pebre vermell)
Entrecot filetejat de vedella (amb verdures o molta palla)
Botifarra 1730 (con P.X. i foie)
Gamba de Vilanova
Broqueta moruna (amb xips)
Secret ibèric (amb humus)
Steak House Pepa’s
Repollo (cuixa de pollastre a la brasa)

El meu bacallà

Amb all i oli i mel
Amb verduretes en tempura
A la brasa amb fèsols de Santa Pau

Més “jaleo”

Sr. Caneló
Llibrets de pollastre
Mandonguilles de l’Antònia
Favetes amb pernil i calamars
Arròs negre
Arròs amb llamàntol
Arròs de la mare de la Pepa
Fideuà

¡¡¡¡MIRA L’ESTENEDOR, SEMPRE HI TENIM ROBA ESTESA!!!!

 

Carta de postres

Menja’t… el Tarro

Capirotes amb crema catalana
Panna cotta de xocolata i pinya
Cheese Cake

Clàssics de La Pepa

Flam de la casa
Crema Catalana
Pinya gratinada amb crema
Tiramisú
Brownie amb gelat de menta

Seguim fent boca…

Suc de taronja natural
Pa amb xocolata
Coulant amb gelat de vainilla
Music de catànies
Llunes de Vilanova amb gelat de torró
Iogurt amb gelat de gerds
Mató amb mel i nous
Pinya natural

Gelats

Xocolata belga
Vainilla bourbons
Llimona de verna
Gerds silvestre
Torró de Agramunt
Menta blanca amb fulles
1 Bola de gelat
2 Bola de gelat
Trio de gelats
Valencianet (suc de taronja amb gelat de vainilla)

Sobretaula

Gintònic Canterbury / Nordic
Mojito
Cafè irlandès

Digestius

Limoncello
Orujo
Pacharán

Carta de Vins

Blancs

Masia la sala (Penedès)
Blanc de pacs (Penedès)
Calcari (Penedès-Xarel·lo)
Ginesta (Penedès-gewürztraminer)
Indígena (Penedès-garnatxa)
Honeymoon (Penedès-parellada)
Perfum (Penedès-Macabeo-Viura)
Moustillant (Penedès-aguja)
Afortunado (Rueda)
Ophalum (Albariño)
Paco y Lola (Albariño)

Rosats

Masia la sala (Penedès)
Ros de pacs (Penedès)
Petjades (Penedès-merlot)
Indígena (Penedès-garnatxa)
La Rosa (Penedès-merlot)

Negres

Masia la sala (Penedès)
Mas petit (Penedès)
Indígena (Penedès-garnatxa)
Mas Elena (Penedès)
Mas Irene (Penedès)
Luno (Montsant)
2pr (Priorato)
Camino romano (Ribera –tinta fina)
Carmelo rodero roble (Ribera-tinta fina)
Carmelo rodero crianza (Ribera-tinta fina)
Romanico (Toro-tinta de toro)
Almirez (Toro-tinta de toro)
Sierra Cantabria selección (Rioja-tempranillo)
Sierra Cantabria crianza (Rioja-tempranillo)
Sierra Cantabria cuvée (Rioja-tempranillo)
El puntido (Rioja-tempranillo)
Sangría de vino
Sureo “tinto de verano”

Caves

Parés Baltà (B/N)
Blanca Cusiné (El de Pepe)
Rosa Cusiné (Rosado) (el de la Pepa)
Llopart Reserva (B/N)
Llopart Brut Rosé (Rosado)
Torelló (B/N)
Familia Oliveda (Brut)
De Nit (Brut)
Sangría de Cava

 

La Pepa Jaleo